İnce Yürek

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İnce Yürek, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. İnce Yürek programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doktorlar tarafından kalp hastalığı teşhisi konan beş yaşındaki Furkan artık kendisine daha hassas davranılması gerektiği için ince yürek olarak çağrılır. Altı ay önce annesini kaybeden talihsiz çocuğun babası da hapishanededir ve bir yakınları tarafından bakılmaktadır. Furkan’ın ince yüreği kaldırmayacağı için ne annesinden ne de babasının durumundan haberdardır. Küçük çocuk umutla babasının geleceği ve birlikte annesine gideceği günü beklemektedir.

İnce Yürek, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

İnce Yürek programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İnce Yürek filmi yayını başlayacaktır.