İnanılmaz Örümcek Adam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İnanılmaz Örümcek Adam, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İnanılmaz Örümcek Adam programını saat 00:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Peter Parker, gerçek ailesi tarafından terk edilmiş, dayısı ve yengesinin büyüttüğü, dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı 'Ben kimim?, nereye aitim?' sorularını daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye körkütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık Peter Parker için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İnanılmaz Örümcek Adam, atv'de 7 Ağustos 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:55'te başlayacak.

İnanılmaz Örümcek Adam programının yayını, 03:25'te yayınlanan Labirent: Ölümcül Kaçış isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 00:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

İnanılmaz Örümcek Adam filmi yayını başlayacaktır.