İnanılmaz Örümcek Adam 2

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İnanılmaz Örümcek Adam 2, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. İnanılmaz Örümcek Adam 2 programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Artık kahramanlığın sorumluluk isteyen zorlu yanlarına şahit olmaya başlayan Parker'ın her günü daha karmaşık, daha yoğun geçmektedir. Bir yandan kahramanlığa alışmaya, diğer yandan ise Gwen'le vakit geçirmeye çalışırken sahip olduğu yeteneklerin bedeli en korkutucu haliyle karşısına dikilir. New York'u tehdit eden en büyük tehlikelerden biri olan Electro bir anda ortaya çıkar ve Peter Parker'ın şimdiye dek gördüğü en güçlü düşmanını alt etmesi gerekir. Örümcek-Adam, eski dostu Harry Osborn'un da dönmesiyle bütün düşmanlarının ortak noktası olan OsCorp'u keşfetmiş olur.

İnanılmaz Örümcek Adam 2, atv'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 18:40'ta başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İnanılmaz Örümcek Adam 2 programının yayını, 22:50'de yayınlanan Aşk Bu Mu? isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

İnanılmaz Örümcek Adam 2 filmi yayını başlayacaktır.