İnanılmaz Makineler

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İnanılmaz Makineler, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. İnanılmaz Makineler programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en büyük makinelerinin kalbinin derinliklerine inen altı bölümlük seri, bu makineleri zamanın ikonlarına dönüştüren olağanüstü mühendislik ilkelerini ortaya çıkarmak için makineleri detaylı olarak inceliyor. Eski NASA jet mühendisi Chad Zdenek, devasa makineleri parça parça ayırırken uzman kurtarma ekipleriyle birlikte çalışırken, sıra dışı mühendislik çalışmalarını ve bunları mümkün kılan arkasındaki dikkat çekici hikayeleri ortaya çıkartıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İnanılmaz Makineler, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Sokak Dahisi isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İnanılmaz Makineler programının yayını, 21:00'de yayınlanan Sular Çekilince: Derin Dalış isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İnanılmaz Makineler yaşam programı yayını başlayacaktır.