İlk Buluşma

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı İlk Buluşma, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. İlk Buluşma programını saat 22:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kemaralarla dolu bir mekan. Garsonundan aşçısına, komisinden temizlikçisine kalabalık bir oyuncu ekibi. Kozmik odadan kulaklıklar sayesinde ekiple iletişim kuran iki sunucu ve bir şaka kurbanı. İzleyiciyi kahkahaya boğacak programda; Başına geleceklerden habersiz şaka kurbanını mekana getiren kişi, mekanda kaldıkları sürece sunucuların istekleri doğrultusunda her biri diğerinden daha zor beş farklı etaptan geçmeye çalışacak ve her şeyden habersiz şaka kurbanıyla beraber para kazanma şansını elde ediyor.

İlk Buluşma, FOX'de yayınlanan ve 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Kazanan Restoran isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

İlk Buluşma programının yayını, 23:45'te yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 22:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İlk Buluşma eğlence programı yayını başlayacaktır.