İlk Aşk

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İlk Aşk, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. İlk Aşk programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arifoğulları ailesi için şaşaalı günler geride kalmıştır. Ailenin reisi Arif Arifoğlu yaşlanmış ve bütün işlerden elini eteğini çekmiştir. Eski usullerle işletilen zeytinyağı fabrikası ise bakımsızlıktan neredeyse çalışmaz hale gelmiştir. Ailenin diğer üyeleri de kendi yaşamlarıyla ilgili sorunların derdine düşmüş, dağılmışlardır. Arif Arifoğlu’nun aniden gerçekleşen ölümüyle, kırk yıl önce Kore Savaşı’na giden ve orada esir düşüp öldüğü sanılan ortanca oğul Asaf’ın geri dönmesi, yıllarca saklanmış çok büyük bir sırrın da gün yüzüne çıkmasına neden olur. Bu durum, aile içinde büyük bir şaşkınlık yaratır.

İlk Aşk, atv'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

İlk Aşk programının yayını, 16:10'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

İlk Aşk filmi yayını başlayacaktır.