İklim Değişikliği ve Biz

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İklim Değişikliği ve Biz, 10 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. İklim Değişikliği ve Biz programını saat 09:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çığır açan belgesel dizi ‘İklim Değişikliği ve Biz’ insanların iklim değişikliği üzerindeki etkisini konu alıyor. Yılın en önemli TV yapımlarından bir tanesi olarak nitelendirilen İklim Değişikliği ve Biz; Sandy Kasırgası’nın getirdiği yıkımdan, Orta Doğu’daki kuraklığın yol açtığı ayaklanmalara kadar iklim değişikliğinin dünyanın farklı yerlerindeki etkileriyle Hollywood’un önde gelen yapımcıları ve ünlü Hollywood yıldızlarının sunum yeteneklerini birleştiriyor. Ünlü oyuncular ve isimler muhabirlik yeteneklerini bu etkileyici yapım için ekranlara taşıyor. Belgeselin muhabir kadrosunda Güvenli İçme Suyu Girişimi water.org’un kurucu ortaklarından Matt Damon, Uluslararası Koruma Örgütü’’ yönetim kurulunda 15 yıldır çalışan Harrison Ford, çevreci oyunculardan Don Cheadle, Jessica Alba, Michael C. Hall, Olivia Munn ve America Ferrara da bulunuyor. Belgeselin yapımcıları arasında ise James Cameron ve Arnold Schwarzenegger var.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İklim Değişikliği ve Biz, National Geographic'de yayınlanan ve 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 08:55'te başlayan Mumya Krallığı isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

İklim Değişikliği ve Biz programının yayını, 10:40'ta yayınlanan Hitler'in Amerika Savaşı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Eylül 2021 Cuma günü saat 09:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İklim Değişikliği ve Biz yaşam programı yayını başlayacaktır.