İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2.D.S.: Dalgaların Altında Cehennem; denizaltı savaşının gizli oyununu çizmeye devam ediyor: Müttefiklerin Axis'e karşı yaptıkları grevlerden, İkinci Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş'ın en büyük denizaltı devriyeleriyle Süper Güçler arasındaki kedi ve fare oyunlarına.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi, National Geographic'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 09:45'te başlayan Lanetli Yerler Atlası isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi programının yayını, 17:05'te yayınlanan Muhteşem Makineler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi yaşam programı yayını başlayacaktır.