İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi programını saat 05:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi, 2. Dünya savaşının sualtında gerçekleşen gizli savaş sırlarının su yüzüne çıktığı birebir tarihle iç içe olan olaylar serisini konu edinmektedir. Almanların savaşta kullandığı denizaltı taktiği Wolfpack’in yükselişinden, Pasifik’teki büyük galibiyete kadar yaşanan tüm olayları konu alan belgeselde, bu savaşa yön vermiş zihinlerin, teknolojinin ve taktiklerin dünya tarihini nasıl değiştirdiğine şahit oluyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi, National Geographic'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 04:30'da başlayan Gökyüzünden Avrupa isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi programının yayını, 06:00'da yayınlanan Cennet Adası'nı Yaratmak isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 05:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi yaşam programı yayını başlayacaktır.