İkimizin Sırrı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İkimizin Sırrı, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. İkimizin Sırrı programını saat 13:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Neva’nın test sonuçları olumlu çıkınca kızını kurtarmak için Alp’ten avans alır. Fakat hiçbir şey düşündüğü kadar kolay olmaz. Yasa dışı işindeki anlaşması bozulan Korhan, zor durumda kalınca Neva’yı daha da sıkıştırır. Neva eli silahlı adamlar arasında çaresiz kaldığında hiç ummadığı bir yerden yardım alır. Alp kendisini ateşin ortasına atmıştır. Bu mücadele Alp ve Neva’yı yaklaştırırken Korhan ile Alp arasındaki tehlikeli bir savaşın başlangıcı olur.

İkimizin Sırrı, atv'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 12:25'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

İkimizin Sırrı programının yayını, 16:20'de yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 13:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

İkimizin Sırrı dizisi yayını başlayacaktır.