İki Annem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İki Annem, 20 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. İki Annem programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Öğretmen Nazan, yıllar önce kocasını ve bebeğini talihsiz bir olay sonucu kaybetmiştir. Bir gün okul dönüşü kucağında bebeğiyle karşısına çıkan bir kadın, Nazan’ın hayatında dönüm noktası olur. Genç kadın, kısa bir işi olduğunu söyleyerek, bebeği Nazan'a emanet eder. Gözden kaybolan kadın, uzun süre dönmeyince, Nazan kadını aramaya başlar. Ancak hiçbir yerde izine rastlayamaz. Bebeğin kundağında bulduğu notta annesi Aynur’un, Selma adındaki bebeğini terk ettiğini anlar. Nazan, bebeği kendi ölen çocuğunun yerine koyar ve onu büyütür. Aradan yıllar geçip, Selma 15 yaşına geldiğinde, gerçek annesi Aynur ortaya çıkar ve Nazan’dan çocuğunu geri ister. Aynur’un hayat hikâyesini dinleyen Nazan, Selma’yı vermeye karar verir, fakat Selma bu durumu kabul etmek istemez.

İki Annem, Kanal 7'de yayınlanan ve 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 11:50'de başlayan Başkent Kulisi isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

İki Annem programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2021 Pazar günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İki Annem filmi yayını başlayacaktır.