İki Aile

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İki Aile, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İki Aile programını saat 06:15'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oğuz 45 yaşında iyi para kazanan bir reklamcıdır. Karısı öldükten sonra üç kızına hem annelik hem de babalık yapmıştır. Her şey Oğuz'un eskiden babaannesine ait olan ve çocukluğunun geçmiş olduğu iki katlı evi satın alması ile başlar. Eda 35 yaşında, kendisini sekreteriyle aldatan başbelası kocasından boşanmış, 2 çocuklu bir kadındır. O da tıpkı Oğuz gibi yeni bir hayata yeni bir evde başlamanın hayallerini kurmaktadır. Ferit 27 yaşında Adanalı zengin ailenin hayta oğlu. Kumar borcu yüzünden babasına ait köşkü sahte vekaletle satışa çıkartır. Eda ve Oğuz'a ayrı ayrı evi satar ve ortalık karışır.

İki Aile, Star TV'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 04:00'te başlayan Benim Tatlı Yalanım isimli programdan sonra saat 06:15'te başlayacak.

İki Aile programının yayını, 08:00'de yayınlanan Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir isimli program başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 06:15'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

İki Aile dizisi yayını başlayacaktır.