Ihlamurlar Altında

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ihlamurlar Altında, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ihlamurlar Altında programını saat 06:00'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Varoşların güzelliğiyle dillere destan Elif'i, gönlünü mahallenin yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Dürüstlüğüyle çevresindekilerin sevgisini kazanmayı başaran Yılmaz'ın gözü Elif'ten başka kimseyi görmez. Birbirlerine deli gibi aşık olan Yılmaz ve Elif'in tüm arzuları, masallardaki gibi hayatları boyunca mutlu olmaktır. Elif'in çalıştığı Teksil fabrikasının veliahdı Ömer, Elif'i görünce büyülenmiş ve yakın takibe almıştır. Varoşlardan çok uzakta zengin bir hayat yaşayan Ömer ve kız kardeşi Filiz için samimi bir aşka sahip olmak en büyük zenginliktir. Filiz yurt dışında eğitim görmüştür ve işinde çok başarılıdır. Beklenmedik bir kaza Elif, Yılmaz, Ömer ve Filiz'in kaderlerini birleştirecektir.

Ihlamurlar Altında, teve2'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 05:00'te başlayan Rehber isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Ihlamurlar Altında programının yayını, 07:15'te yayınlanan Çatı Katı Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 06:00'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Ihlamurlar Altında dizisi yayını başlayacaktır.