İçimizden Biri

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizden Biri, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. İçimizden Biri programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Adam ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olmuştur. Havva da ilk defa kalbini eriten bu duyguya kayıtsız kalmamış, var oluşundan beri aradığı diğer yarısını sonunda bulmuştur. Adam, Havva’ya evlenme teklif eder fakat Havva’nın kalbi istese de dudakları babası Hacı Hünkar’dan ötürü hayır der.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İçimizden Biri, Show TV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İçimizden Biri programının yayını, 22:45'te yayınlanan Sahte Kabadayı isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

İçimizden Biri dizisi yayını başlayacaktır.