İçimizdeki Ateş

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizdeki Ateş, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. İçimizdeki Ateş programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hukuk fakültesinden mezun olmuş Mert, Bahar, Ege ve Hale, adaletin temsilcileri olmak istedikleri bu yolda son adımlarını atıp avukatlık ruhsatı almak için staja başlayacaktır. Bu dört genç için bu yolda gidilmesi gereken tek yer kıdemli avukatlar Doğan ve Tülin’in birlikte kurdukları Yener&Tan Hukuk ofisidir. En iyi olmak için en iyilerle çalışmak ilk hedef olsa da bu hiç de kolay olmaz. Doğan Yener’le çalışabilmek için onun zorlu sınavından geçip birçok rakibi geride bırakmaları gerekmektedir. Hale’nin özgüveni, Ege’nin pratik zekâsı, Mert’in içgüdüleri, Bahar’ın girişkenliği bu sınavı geçmelerine yetecek midir?

İçimizdeki Ateş, atv'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İçimizdeki Ateş programının yayını, 23:45'te yayınlanan S.W.A.T isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

İçimizdeki Ateş dizisi yayını başlayacaktır.