Hz. Rabia

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hz. Rabia, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hz. Rabia programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Basra’nın uzak köylerinden birinde yoksul bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Rabia küçük yaşta dini eğitim almaya başlar. Dört kız kardeşin en küçüğü olan Rabia ve ailesi babasının erken ölümüyle sefalete düşer. Annelerini de kaybeden küçük kızlar zengin aileler tarafından evlat edinilirler. Komşu ailenin yanında büyüyen Rabia genç bir kız olunca Basra’nın yolunu tutar. Zira köyünde karşılaştığı zengin ve ünlü tüccar Hasan’dan çok etkilenmiştir. Yolda hayatını kurtaran bir veli zat onu Basra’da kutlu bir hayatın beklediğini anlamıştır. Basra’da hayatını Hasan ile birleştirir ancak büyük aşklarını çekemeyenler vardır. Ve kalbi Allah aşkıyla dolu olan Rabia geçirdiği çile dolu yıllardan sonra ünü tüm İslam âlemine yayılan bir âlim olur.

Hz. Rabia, Kanal 7'de 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Hz. Rabia programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hz. Rabia filmi yayını başlayacaktır.