Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi, 29 Nisan 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun emaneti gelinini hem Mekke’yi hem de Kâbe’yi gelecek felaketten koruması beklenen Abdulmuttalib; Abraha’ya sadece, savaşmadan savaş ganimeti olarak aldığı otlak hayvanlarının iadesini istemeye gider. Abraha'nın filleri Mekke’ye doğru bir adım dahi atmaz. Milyonlarca ebabil kuşu, Abraha’nın ordusunu taş yağmuruna tutar. Bir ay sonra, Efendimiz’in doğumu gerçekleşir. O gece gökyüzünden yere nur inmiştir. Kabe’de putlar bir anda yerle bir olmuştur. Allah’ın izniyle, koruması gereken emanet, sadece Mekke’ye değil, tüm aleme rahmet olarak gönderilmiştir.

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi, atv'de 29 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Nisan 2022 Cuma günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi yayını başlayacaktır.