HT Kulüp

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı HT Kulüp, 25 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. HT Kulüp programını saat 21:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İş, siyaset, cemiyet ve sanat alanındaki seçkin insanların dünyasından haberler. Ekranların ilk ve tek cemiyet haber programı HT Kulüp, bu hafta yine dopdolu haberlerle ekranlarınıza geliyor. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun ev sahipliğini yaptığı 40. yıl kutlaması, Roman Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy'un iş ve özel yaşamına dair her şey ve daha fazlası Sezgi Sena Akay'ın sunumuyla bu hafta HT Kulüp'te sizleri bekliyor.

HT Kulüp, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 25 Aralık 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Aslı Şafak'la İşin Aslı isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

HT Kulüp programının yayını, 22:00'de yayınlanan Secrets of the Solar System isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

25 Aralık 2022 Pazar günü saat 21:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

HT Kulüp eğlence programı yayını başlayacaktır.