Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Curacao, Aruba, St. Martin ve Bonaire adalarında her gün denizde uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele eden, göçmenlerin yasadışı yollardan adalara girmesini engelleyen ve kayıp turistleri kurtarmak için arama-kurtarma görevlerini yürüten sahil güvenlik ekiplerine katılıyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Dinozor Avcıları isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği programının yayını, 23:55'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği yaşam programı yayını başlayacaktır.