Hızlı ve Öfkeli

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli, 20 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli programını saat 12:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Domenic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto’nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından ve bazı elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto’yu yakalamanın en iyi yolu, çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suçüstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian Spindler görevlendirilir. Başta her şey umulduğu gibi gitse de genç ve yakışıklı dedektif Spindler, Domenic’in güzel kız kardeşi Mia’ya aşık olur ve işler değişir.

Hızlı ve Öfkeli, atv'de yayınlanan ve 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 11:45'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:35'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli programının yayını, 14:35'te yayınlanan Maraşlı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2021 Pazar günü saat 12:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli filmi yayını başlayacaktır.