Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu programını saat 23:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski polis Brian O'Conner ve Mia Toretto, Dom’u hapisten kaçırdıktan sonra polisleri atlatıp sınırı geçerler ve Rio de Janeiro’da ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini geri almak için son bir iş daha yapmak zorunda kalan ortaklar, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler. Onların ölmesini isteyen iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlardır. Fakat onların peşine düşen sadece bu iş adamı değildir. Hedefini asla ıskalamayan inatçı federal ajan Luke Hobbs, Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyona başlar. Şimdi Hobbs, diğerleri onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorundadır. Dom, Brian ve Mia ekibi toplar ve soygun için çalışmaya başlarlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, Show TV'de yayınlanan ve 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Güldür Güldür Show isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 23:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi yayını başlayacaktır.