Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı, 9 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı programını saat 00:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Jack sayısız Nascar Şampiyonluğu olan eski bir sürücüdür ancak artık kendisini emekliye ayırmış ve bir hurdalıkta en sevdiği arabasının bakımıyla ilgilenmektedir. Kardeşi Nelson ise kumar bağımlılığından bir türlü kurtulamaz ve son oynadığı oyunda büyük kartellerle işbirliği içinde olan mafya patronu Mick'e karşı büyük miktarda para kaybeder. Mick'in, Nelson'dan istediği aslında para değildir. Yeni düzenlediği bir sokak yarışına kardeşi Jack'in de katılmasını ister ve onu borcu karşılığında kardeşini ikna etmeye zorlar. Jack önce karşı çıksa da kardeşinin hayatını kurtarmak için yarışa katılmak zorunda kalır.

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı, Kanal D'de 9 Ocak 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:45'te başlayacak.

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı programının yayını, 03:45'te yayınlanan Müzik Arası isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

9 Ocak 2022 Pazar günü saat 00:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filmi yayını başlayacaktır.