Hitler'in Son Direnişi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hitler'in Son Direnişi, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Hitler'in Son Direnişi programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Haziran ayının 6’sından sonra Normandiya’nın sahillerinden Avrupa’ya insanlar akın etmeye başlar. Ancak kumsalların korunma altında olmasına rağmen, Nazi Güçleri, işgal altındaki Avrupa’nın deniz üslerinde, sığınaklarda ve kalelerde sert bir tutum ortaya koymaya devam eder. Bu hikayeler Avrupa’nın kalanını özgürlüğe ulaştırmanın geçtiği yolları anlatıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hitler'in Son Direnişi, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 09:45'te başlayan Dinozor Avcıları isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Hitler'in Son Direnişi programının yayını, 17:05'te yayınlanan Deha: Aretha isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hitler'in Son Direnişi yaşam programı yayını başlayacaktır.