Hitler'in Son Direnişi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hitler'in Son Direnişi, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hitler'in Son Direnişi programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

6 Haziran 1944’te, Müttefikler nihayet Normandiya’da batı cephesini açmak için birlikleri topladılar. Ancak müttefiklerin ilerlemesi sürprizinden sonra Naziler, Almanya'yı savunmak için işgal altındaki Avrupa'nın kasabaları, kaleleri ve kalelerini acımasızca tutmaya kararlıydı. Bu hikayeler Avrupa’nın kalanını özgürlüğe ulaştırmanın geçtiği yolları anlatıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hitler'in Son Direnişi, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 10:40'ta başlayan Sular Çekilince isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Hitler'in Son Direnişi programının yayını, 13:25'te yayınlanan Kanunsuz Ada: Derlemeler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hitler'in Son Direnişi yaşam programı yayını başlayacaktır.