Hitler'in Son Direnişi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hitler'in Son Direnişi, 26 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hitler'in Son Direnişi programını saat 22:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

6 Haziran 1944’te, Müttefikler nihayet Normandiya’da batı cephesini açmak için birlikleri topladılar. Ancak müttefiklerin ilerlemesi sürprizinden sonra Naziler, Almanya'yı savunmak için işgal altındaki Avrupa'nın kasabaları, kaleleri ve kalelerini acımasızca tutmaya kararlıydı. Bu hikayeler Avrupa’nın kalanını özgürlüğe ulaştırmanın geçtiği yolları anlatıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hitler'in Son Direnişi, National Geographic'de yayınlanan ve 26 Aralık 2021 Pazar günü saat 21:00'de başlayan Salgın: Şarbon isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Hitler'in Son Direnişi programının yayını, 23:00'te yayınlanan Otoyol Cehennemi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Aralık 2021 Pazar günü saat 22:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hitler'in Son Direnişi yaşam programı yayını başlayacaktır.