Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş programını saat 22:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Normandiya Çıkarması’nın ardından sadık Naziler, işgal altındaki Avrupa'nın kasabaları, kaleleri ve kaleleri üzerinde acımasızca bir kontrol sağlamaya çalışır. Üç görev, Müttefiklerin İkinci Dünya Savaşı'ndaki gücünü test edecektir ve başarılı olmaları için güçten daha fazlası gerekmektedir.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 21:00'de başlayan Gökyüzünden Avrupa isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş programının yayını, 23:00'te yayınlanan Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 22:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hitler'in Son Direnişi: Sonuna Kadar Savaş yaşam programı yayını başlayacaktır.