Hindenburg: Yeni Araştırmalar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hindenburg: Yeni Araştırmalar, 29 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Hindenburg: Yeni Araştırmalar programını saat 06:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Amatör fotoğrafçı Harold Schenck tarafından çekilen ve 1937'de hükümet müfettişleri tarafından hiç görülmeyen Hindenburg, yakın zamana kadar esasen bilinmiyordu.Uzmanlar, tarihçiler ve bilim adamlarından oluşan bir ekip, elindeki yeni film kanıtlarıyla Hindenburg zeplin vakasını yeniden incelemek için bir araya geliyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hindenburg: Yeni Araştırmalar, National Geographic'de yayınlanan ve 29 Haziran 2021 Salı günü saat 06:00'da başlayan Sınır Tanımayan Arabalar Özel isimli programdan sonra saat 06:45'te başlayacak.

Hindenburg: Yeni Araştırmalar programının yayını, 07:30'da yayınlanan Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Haziran 2021 Salı günü saat 06:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hindenburg: Yeni Araştırmalar yaşam programı yayını başlayacaktır.