Himalaya Mezarları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Himalaya Mezarları, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Himalaya Mezarları programını saat 02:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Himalaya Mezarları pek çok farklı milletten bilim insanları, kaşifler ve arkeologlarla kurulmuş bir ekibin Himalaya’ların en ücra köşelerinde yer alan mezarları keşfetmesi ve onları açmasını konu alıyor. Neredeyse 5000 yıllık bir toplumun mumyalanmış mezarları gün yüzüne çıkıyor. Büyük hazine keşfedilen eserler ve mezarlar değil, belki de bu mezarların içindeki DNA bulguları olacak.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Himalaya Mezarları, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 01:30'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

Himalaya Mezarları programının yayını, 03:00'te yayınlanan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 02:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Himalaya Mezarları yaşam programı yayını başlayacaktır.