Hicran

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hicran, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Hicran programını saat 17:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hicran, yedi yıl önce bebeğini doğum sırasında kaybetmiştir. Şimdi üvey annesi Keriman ve yakın arkadaşı Elif’le birlikte yaşıyordur. Yıllar önce; Emre’nin eşi Maral, doğum sırasında bebeğini kaybetmiştir. Aynı hastanede doğum yapan Hicran ise bir kız bebek dünyaya getirmiştir. Ancak üvey annesi Keriman, Hicran’ın bebeğini; Maral’ın annesi Aliye’ye satmış ve Hicran’a doğum sırasında bebeğinin öldüğünü söylemiştir. Böylelikle; Melek, Emre’yle Maral’ın kızı olarak hayatına başlamıştır. Melek ise annesi öldükten sonra bir daha konuşmamış ve içine kapanmıştır. Ve yıllar sonra hayat, Hicran’la kızı Melek’i bir araya getirir.

Hicran, Kanal D'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 16:00'da başlayan Aşk ve Umut isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Hicran programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 17:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hicran dizisi yayını başlayacaktır.