Hesaplaşma

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hesaplaşma, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hesaplaşma programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Christian Wolff dahi denebilecek bir matematik uzmanıdır. İnsanlardan çok rakamlarla içli dışlı olan karakter, normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse de aslında dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için çalışmaktadır. Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder. Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar.

Hesaplaşma, atv'de 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Hesaplaşma programının yayını, 02:50'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Hesaplaşma filmi yayını başlayacaktır.