Herkül: Efsane Başlıyor

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Herkül: Efsane Başlıyor, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Herkül: Efsane Başlıyor programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Antik Yunan’da bir kraliçe, Kral’ın gaddar yönetiminin devrilmesi ve yoksulluk içindeki halkın barışa kavuşması vaadiyle Tanrı Zeus’un şehvetine yenik düşer ve sonrasında hamile kalır. Bu birliktelikle dünyaya gelen Herkül, kendi kaderinden ve gerçek kimliğinden bihaberdir. Onun hayatını adayacağı tek tutkusu, sevgilisi Girit Prensesi Hebe’dir. Fakat Hebe, Herkül’ün kardeşi ile evlendirilecektir. Yarı Tanrı Herkül, gerçek kimliğini ve asıl amacını öğrenince bir seçim yapmak zorunda kalır: Ya gerçek aşkını da alıp kaçacaktır ya da kaderinin gereğini yaşayıp, gerçek bir kahraman olacaktır.

Herkül: Efsane Başlıyor, Kanal D'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Balçiçek ile Sohbete Geldik isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Herkül: Efsane Başlıyor programının yayını, 16:00'da yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Herkül: Efsane Başlıyor filmi yayını başlayacaktır.