Hercai

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hercai, 4 Şubat 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hercai programını saat 05:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Midyat’a İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder. Ardından torunu Reyyan’ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil. Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlarından habersizdir. İki erkek arasında verilecek karar merakla beklenirken, gelen haber Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkiler. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş adamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi?

Hercai, atv'de yayınlanan ve 4 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 03:30'da başlayan Mutfak Bahane isimli programdan sonra saat 05:30'da başlayacak.

Hercai programının yayını, 07:30'da yayınlanan atv’de Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

4 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 05:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hercai dizisi yayını başlayacaktır.