Her Gönülde Bir Aslan Yatar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Her Gönülde Bir Aslan Yatar, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Her Gönülde Bir Aslan Yatar programını saat 00:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bekçi Zeynel ve komşusu Danyal, saf, iyi kalpli iki dosttur. Zeynel, küçük oğlu ve yaşlı annesiyle, Danyal ise dırdırcı karısı ve işe yaramaz oğluyla hayata tutunmaya çalışmaktadır. İkisinin de gönlünde yatan arslan bellidir. Zeynel, polis olabilmek, Danyal ise ehliyet alıp şoför olabilmek için yanıp tutuşur. Bunun için ilkokul diploması gereklidir. İki kafadar, hayallerini gerçekleştirmek için her fedakarlığı yapmaya hazırdır. Yoksul mahallede kah komik, kah hüzünlü olaylar yaşanırken, Zeynel’in gönlünde bir arslan daha yattığı ortaya çıkar. Her sabah işe giderken karşılaştığı Şükran Hemşire.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Her Gönülde Bir Aslan Yatar, FOX'de 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:00'da başlayacak.

Her Gönülde Bir Aslan Yatar programının yayını, 02:00'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli program başlayana kadar devam edecek.

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 00:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Her Gönülde Bir Aslan Yatar filmi yayını başlayacaktır.