Helallik

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Helallik, 30 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Helallik programını saat 23:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İşinde yükselmek hırsıyla yanıp tutuşan Ferhat’ı çalıştığı şirketin patronu bir ihaleyi alması için Ankara’ya gönderecektir. Patronunun, Ferhat’ın bu ihaleyi de koparacağına güveni tamdır. Ankara’ya yola çıkmak üzere hazırlıklarını tamamlayan Ferhat’a o sabah kız kardeşinden bir telefon gelir. Kasabadaki annesi ölüm döşeğindedir ve ölmeden Ferhat’ın yüzünü görmek, helalleşmek istemektedir. Ferhat’ın ise tek düşüncesi ihaleyi kazanıp patronunun vaat ettiği müdürlük payesini almaktır. Karısının ve kızının ısrarı ve Kasaba’dan gelen telefonlara rağmen ihaleye katılmak üzere Ankara’ya doğru yola çıkar. Son nefesini vermekte olan bir annenin helalliğini istemekten çok, Ankara’daki ihaleyi düşünen Ferhat’ı bazı sürprizler beklemektedir.

Helallik, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 21:15'te başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Helallik programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 23:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Helallik filmi yayını başlayacaktır.