Hekimoğlu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hekimoğlu, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Hekimoğlu programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

SMA hastası Selim ve refakatçı köpeği Cincır, akşam yürüyüşüne çıktıkları sırada Selim yol ortasında baygınlık geçirir. SMA’nın semptomlarından biri olmayan bu durum, Hekimoğlu’nun dikkatini çeker. Ekibini eleye eleye 10 kişiye düşüren Hekimoğlu, Selim’in kalan hayatını huzurlu bir şekilde geçirmesi için doğru tanıyı koyanların devam edeceğini, başarısız olanların eleneceğini söyler ve grubu kadınlar ve erkekler olarak 2'ye ayırır. Her iki grup da vakayı çözmek için kıyasıya mücadale ederken Hekimoğlu poliklinikte onu hayli şaşırtan başka bir hastayla ilgilenmeye başlar.

Hekimoğlu, Kanal D'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Hekimoğlu programının yayını, 23:45'te yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hekimoğlu dizisi yayını başlayacaktır.