Hazine Avcıları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hazine Avcıları, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hazine Avcıları programını saat 13:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir hazine avcısının hayaline dönüyoruz. Geçtiğimiz 30 yıl içerisinde dünyanın farklı yerlerinde üç milyon dolar değerinde hazine keşifi gerçekleştirildi. Her biri tamamen tesadüfen bulunan hazineler bulanların hayatlarını sonsuza dek değiştirdi. Şimdi, uzmanlar değerli hazineleri inceleyerek arkalarındaki gizemli ve büyüleyici hikayeleri bir araya getiriyorlar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hazine Avcıları, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 12:30'da başlayan Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu isimli programdan sonra saat 13:25'te başlayacak.

Hazine Avcıları programının yayını, 14:20'de yayınlanan Kral Süleyman'ın Hazineleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 13:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hazine Avcıları yaşam programı yayını başlayacaktır.