Hazen Audel ile Kabile Yaşamı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hazen Audel ile Kabile Yaşamı, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Hazen Audel ile Kabile Yaşamı programını saat 07:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatta kalma uzmanı ve vahşi yaşam rehberi Hazen Audel, kendi sınır, yetenek ve bilgilerinin sınırlarını zorlayan yolculuklara çıkıyor. Bu yolculuklarında dünyanın en sıradışı köşelerine giden Audel, başarıya ulaşmak için binlerce yıl doğayla mücadele eden kabile hayatı yaşamış eski insanların tekniklerini kullanıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 06:50'de başlayan Çığır Açan Buluşlar isimli programdan sonra saat 07:40'ta başlayacak.

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı programının yayını, 08:30'da yayınlanan Yıldızlarla Buluşma isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 07:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı yaşam programı yayını başlayacaktır.