Hazen Audel ile Düşman Hattında

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hazen Audel ile Düşman Hattında, 1 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Hazen Audel ile Düşman Hattında programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hazen Audel, II. Dünya Savaşı'ndan kalan en şaşırtıcı vahşi yaşam hikayelerinden bazılarını yeniden yaşamak için dünyayı dolaşıyor. Bu acımasız çatışmalar sırasında askerler, denizciler ve havacılar, dünyadaki yaşanması zor olan bölgelerin bazılarında düşman hatlarının gerisinde kalmalarıyla birlikte hayatta kalmak üzere destansı savaşlara girdiler. Şimdi Hazen, bu seyahatleri aynı yerlerde sürdürerek ve hayatta kalmak adına gerekenlere sahip olup olmadığını görmeyi deneyecek. Bakalım Hazen’ı bu macerasında neler bekliyor?

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hazen Audel ile Düşman Hattında, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 00:55'te başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Hazen Audel ile Düşman Hattında programının yayını, 03:50'de yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hazen Audel ile Düşman Hattında yaşam programı yayını başlayacaktır.