Hayatın Senin Elinde

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hayatın Senin Elinde, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Hayatın Senin Elinde programını saat 02:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sağlıklı, uzun bir hayat istiyoruz. Bunun tek bir yolu var; kendimize iyi bakmak… Sağlıklı bir hayat bizim elimizde. Peki bunun için ne yapıyoruz? Neleri doğru, neleri yanlış yapıyoruz? Sağlıklı bir hayat için hangi takviyeleri, nasıl kullanmalıyız? Kaygı ile başa çıkmanın yolları neler? Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar yanıtlıyor. Ruhen ve fiziken daha iyi olmak… Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için gerekenleri her Perşembe İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve Melda Yücel Kocaalp, ‘Hayatın Senin Elinde’de konuşuyor.

Hayatın Senin Elinde, NTV'de yayınlanan ve 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 02:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

Hayatın Senin Elinde programının yayını, 03:00'te yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 02:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Hayatın Senin Elinde yaşam programı yayını başlayacaktır.