Hayatımın En Güzel Günü

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayatımın En Güzel Günü, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hayatımın En Güzel Günü programını saat 05:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New York’ta yaşayan 40’lı yaşlardaki ünlü müzisyen Vivienne, aylardır süren baş ağrılarının sebebinin beyin tümörü olduğunu öğrenir. Aldığı bu haber karşısında verdiği kararları sorgulamaya başlar ve o ana dek hayatını anlamsız geçirdiğini düşünüp harekete geçer. Vivienne’in saatli bir bomba gibi işleyen kısıtlı zamanı, ona hayatı ilk kez yaşıyormuş gibi hissettirecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hayatımın En Güzel Günü, SinemaTV'de yayınlanan ve 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 03:15'te başlayan Pretoria'dan Kaçış isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Hayatımın En Güzel Günü programının yayını, 07:00'de yayınlanan Juliet'in Gözü isimli film başlayana kadar devam edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 05:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Hayatımın En Güzel Günü filmi yayını başlayacaktır.