Hayatımın En Güzel Günü

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayatımın En Güzel Günü, 29 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Hayatımın En Güzel Günü programını saat 19:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New York’ta yaşayan 40’lı yaşlardaki ünlü müzisyen Vivienne, aylardır süren baş ağrılarının sebebinin beyin tümörü olduğunu öğrenir. Aldığı bu haber karşısında verdiği kararları sorgulamaya başlar ve o ana dek hayatını anlamsız geçirdiğini düşünüp harekete geçer. Vivienne’in saatli bir bomba gibi işleyen kısıtlı zamanı, ona hayatı ilk kez yaşıyormuş gibi hissettirecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hayatımın En Güzel Günü, SinemaTV'de yayınlanan ve 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 17:30'da başlayan Aydınlığın Kalbi isimli programdan sonra saat 19:45'te başlayacak.

Hayatımın En Güzel Günü programının yayını, 21:30'da yayınlanan Wonder Woman 1984 isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 19:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Hayatımın En Güzel Günü filmi yayını başlayacaktır.