Hayat Sürprizlerle Dolu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayat Sürprizlerle Dolu, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hayat Sürprizlerle Dolu programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tüm servetini güvendiği ortağının aldatması sonucu kaybeden Halil, piyasaya olan borçları ve eve gelen haciz mektuplarından rahat nefes alamamaktadır. Eşinin bu sıkıntılı durumda olmasına dayanamayan Hülya bu zor durumdan çıkabilmek için daha önce çalıştığı şirketin Antalya şubesinde iş bulur. Bu zor zamanda annesinden ayrı kalan küçük Özer ise istemese de durumu kabullenmek zorunda kalır. Derslerinde çok başarılı zeki bir öğrenci olan küçük çocuğun en büyük hobisi elektronik cihazlarla vakit geçirmektir. Ve talihsiz ailenin hayatı Özer’in evde bulunan arızalı temizlik robotlarını tamir etmek maksadıyla eline tornavida almasıyla değişmeye başlar.

Hayat Sürprizlerle Dolu, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Hayat Sürprizlerle Dolu programının yayını, 09:45'te yayınlanan Göbek Bağı isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hayat Sürprizlerle Dolu filmi yayını başlayacaktır.