Hayat Şarkısı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hayat Şarkısı, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Hayat Şarkısı programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bayram’ın küçük oğlu Kerim, Almanya’da okuduğu fakülteden mezun olmak üzeredir. Kurban bayramı tatili için İstanbul’a gelir. Babasının yıllar önce çocukluk arkadaşı Salih’e verdiği sözü tutmaya kararlı olduğunu ve hala köylerinde yaşayan Salih’in büyük kızı Melek ile evlendirileceğini öğrenir. Kerim babasının zoruyla köye geldiğinde Melek’in de bu evlilikten kaçınmak için sebepleri olduğunu öğrenir ve çok rahatlar. Melek’in kardeşi Hülya ilk gördüğü günden beri Kerim’e aşıktır ve onun Kerim ile ilgili planları çoktan devreye girmiştir.

Hayat Şarkısı, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Mart 2023 Cuma günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Hayat Şarkısı programının yayını, 12:30'da yayınlanan Arda'nın Ramazan Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hayat Şarkısı dizisi yayını başlayacaktır.