Hatçe Sosyetede

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hatçe Sosyetede, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hatçe Sosyetede programını saat 13:00'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dağ köyünde tek başına yaşayan Hatçe, bir gün arabasıyla kaza yapan Emre’yi kendinden geçmiş halde bulur. Genç kız, yaralı adamı evine götürüp iyileşmesi için elinden geleni yapar ve sağlığına kavuşturur. Fakat Emre, kaza sonrası hafızasını yitirdiğinden dolayı geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra Hatçe ve Emre, birbirlerine aşık olurlar ve köylünün de desteğiyle hayatlarını birleştirirler. Bu sırada Emre’nin İstanbul’da yaşayan zengin ailesi de oğullarını bulmak için tüm imkânlarını seferber eder. Hafızası yerine gelen Emre, Hatçe’yi terk ederek İstanbul’a döner. İstanbul’da da yolunu gözleyen bir nişanlısı vardır.

Hatçe Sosyetede, Kanal 7'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 11:20'de başlayan Gündüz Gece isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Hatçe Sosyetede programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyanın Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hatçe Sosyetede filmi yayını başlayacaktır.