Hatasız Kul Olmaz

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hatasız Kul Olmaz, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Hatasız Kul Olmaz programını saat 12:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cennet, hasta kızını yaşatmak için konsomatrislik yapmaktadır. Çaresiz bir anında, iyi yürekli bir yabancı ona elini uzatır. Kızını tedavi ettirip iyi bir iş bulan Orhan sayesinde hayatı değişir. Teknesiyle taşımacılık yapan Orhan Kaptan, çevresine kol kanat geren mert bir adamdır. İskelede sahip olduğu ambarı ele geçirmek isteyen bir çete ona baskı yapmaktadır. Orhan, ambarı kaçakçılık işlerinde üs olarak kullanmak isteyen Hikmet’le mücadele etmektedir. Diğer yandan bataktan kurtardığı Cennet ile evlenmeye karar vermiştir. Cennet, geçmişinin ona zarar vereceğinden korksa da evlenip Ege’ye yerleşirler. Ancak onunla dürüst rekabet edemeyen Hikmet Cennet’in geçmişini ortaya döker ve aile tüm kasabada dışlanır.

Hatasız Kul Olmaz, 360'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Arım Balım Peteğim isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Hatasız Kul Olmaz programının yayını, 14:00'te yayınlanan Bülbül Ailesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 12:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Hatasız Kul Olmaz filmi yayını başlayacaktır.