Hastane Önünde İncir Ağacı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hastane Önünde İncir Ağacı, 7 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Hastane Önünde İncir Ağacı programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hasan ve Hasibe, beşik kertmesi iki gençtir. Hasan’ın askerliğinden sonra evlenme hayalleri kurmaktadırlar. Fakat Hasan askerde nişanlısına duyduğu özlem yüzünden hastalanır. Bunun üzerine Hasan hava değişimi için memleketine gönderilir. Genç adam vereme yakalanmıştır. Hasibe’nin babası Hasan'ın verem olduğunu öğrenince kızını onun yanına göndermez. Hasibe ise Hasan’ı çok sevmekte ve yanına gitmek istemektedir. Giderek kötüleşen Hasan, daha iyi bir tedavi görmek için dayısıyla İstanbul’a gider.

Hastane Önünde İncir Ağacı, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Eylül 2021 Salı günü saat 07:45'te başlayan Hayalet Avcısı isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Hastane Önünde İncir Ağacı programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Eylül 2021 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hastane Önünde İncir Ağacı filmi yayını başlayacaktır.