Hastane Kapısı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hastane Kapısı, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hastane Kapısı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlk defa İstanbul’a gelen Sadık, tapu işlemlerini halledip hızla eve dönmeyi planlamaktadır. Büyükşehir’i tanımayan Sadık, kendisine yardımcı olması için hemşerisi Seyfi Baba’yı bulmayı planlamıştır. Ancak yıllar önce kasabalarından ayrılan Seyfi Baba’nın akıbetinden de bir haber yoktur. Filmde, burası Türkiye dedirtecek bir takım olaylar yaşanırken, yardımlaşma ve özveri gibi önemli kavramlar da tartışmaya açılıyor. Sağlık sistemi ve hastaneler hakkında da esprili göndermeler yapılan Hastane Kapısı, hem düşündürüyor, hem güldürüyor.

Hastane Kapısı, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Hastane Kapısı programının yayını, 09:00'da yayınlanan Ak Kırlangıç isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hastane Kapısı filmi yayını başlayacaktır.