Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harry Potter, akrabaları ile zor zamanlar geçirmektedir. Ailesine kötü davranan, Marge’a büyü yapıp kaçar. Okul dışında büyü yaptığı için korksa da cezalandırılmadığını fark edince çok şaşırır. Ancak çok geçmeden, tehlikeli bir suçlu olan Lord Voldemort’un yardımcısı Sirius Black’in Azkaban hapishanesinden kaçtığını öğrenir. Dark Lord’un intikamını almak için Harry’i öldürmek istemektedir.

Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı, Kanal D'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Balçiçek ile Sohbete Geldik isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı programının yayını, 16:15'te yayınlanan Baht Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Harry Potter Ve Azkaban Tutsağı filmi yayını başlayacaktır.