Hanımağa'nın Gelinleri

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hanımağa'nın Gelinleri, 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Hanımağa'nın Gelinleri programını saat 23:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çanakkale'de geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber Hanımağa bayramı çocuklarıyla bir arada geçirmek ister ama çocuklar işlerini bahane ederek gelmek istemezler. Ancak kimsenin beklemediği bir gelişme olur. Dilber’in bayram öncesi aniden rahatsızlanması çocuklarının apar topar çiftliğe gelmesini sağlar, ancak çocuklar beraberlerinde bazı sırlarını da getirirler. Dilber bu sırlarla yüzleşirken ailesini bir arada tutmak için çabalayacaktır. Hastalığı tehlikeli bir seviyeye gelen Dilber, kısa kalan ömrünün son anlarında hem ailesinin sorunlarıyla ilgilenecek hem de bu hastalığı herkesten saklayarak ailesinin güzel bir bayram geçirmesini sağlayacaktır. Kurban Bayramı’nda evlatlarıyla bir araya gelen Dilber, çocukları ile özlem giderir ama beklenmedik bir şekilde yeni gelin adayı ile tanışır.

Hanımağa'nın Gelinleri, TRT 1'de yayınlanan ve 22 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Seksenler isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Hanımağa'nın Gelinleri programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 23:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Hanımağa'nın Gelinleri filmi yayını başlayacaktır.