Hangimiz Sevmedik

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hangimiz Sevmedik, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hangimiz Sevmedik programını saat 05:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aynı mahallede büyüyen Adile ve Münir, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Ancak talihsiz olaylar sonucu ayrılmak zorunda kalır ve farklı kişilerle evlenirler. Kaderleri bir gece de değişen ikili için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri. Ancak yıllar sonra Adile'nin oğlu Tarık'la Münir'in kızı Itır'ın gizlice evlenir. Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde bu gerçeğin ortaya çıkmasına engel olur.

Hangimiz Sevmedik, TRT 1'de yayınlanan ve 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 03:20'de başlayan Seksenler isimli programdan sonra saat 05:20'de başlayacak.

Hangimiz Sevmedik programının yayını, 08:45'te yayınlanan Bu Toprağın Sesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 05:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Hangimiz Sevmedik dizisi yayını başlayacaktır.